Şart
Sepetim 0,00 TL
BLOG
12.05.2021 19:31 | Siyenpi Online Ticaret

Çok çeşitli donanımlar ile chia coin üretimi yapılmaktadır. Chia coin kurulumu için çok çeşitli doküman internette fazlaca bulunmaktadır. Bizim bahsedeceğimiz konu plot üretimi için örnek olarak baz aldığımız donanımlar ile yapılacaktır. Bunları etkileyen SSD ve RAM için kullanılan miktarlarda belirtilecektir. Şimdi yazımıza geçelim.

07.05.2021 01:22 | Siyenpi Online Ticaret

HDD/SSD’lerle Coin Üretim tesisinizi anahtar teslim kurmamızı isterseniz iletişime geçebilirsiniz...

09.12.2020 21:11 | Siyenpi Online Ticaret

Elektrik, Elektronik, malzemeleri temin ve satışında faaliyet göstermekteyiz. Satış öncesi danışmanlıktan, satış sonrası teknik destek ve teslimata kadar geniş bir yelpaze içerisinde sektöre hizmet vermektedir. Firmamız 2010 yılında elektrik, elektronik, bilgisayar, yazılım, makine ve otomasyon sektöründe satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır. Kaliteli malzeme, uygun fiyat, üstün hizmet ve geniş stok kapasitesi ile Türkiye ve dünyanın önde gelen üretici firmalarının ürünlerini müşterilerine en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmayı amaç edinmiştir. Satış faaliyetlerine son olarak elektronik ortamda devam eden şirketimiz aşağıda belirtilen hususları ilke edinmiştir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et